8 Eylül 2010 Çarşamba

Türkiye Slovenya Basket Maçı Canlı İzle Seyret


Türkiye Slovenya Basket Maçı Canlı İzle Seyret,Türkiye Slovenya Basket Maçını izle,Türkiye Slovenya Basket Maçı izle,Türkiye Slovenya Basket Maçı online izle,8 Eylül 2010 Çarşamba Türkiye Slovenya basket maçını izle

Türkiye- Slovenya Maçı Canlı İzle Seyret
Türkiye turnuvada maç oynamaya şimdi başlıyor. Şu ana kadar oynadığı takımlarda hep farklı problemler vardı ama bu sefer rakip problemsiz Slovenya. Seyirci derseniz var, guard derseniz hemde 2 tane var ( Dragic ve Lakovic ) bu maç Türk basketbol tarihinin en önemli maçı. Türkiye kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak istiyor, Slovenya ise güçlü ve kazanmaya çalışacak. Türkiye kendi tarzı olan temposuz oyunu seçerse bu Slovenya’nın işine gelir, seçmezse ne olur. Müthiş bir taktik maçı. Türkiye temposuz oyunu tercih edecektir. Bu sete set maçta fark olamaz. Alt veya ms 2 öneriyorum.

Fransa maçıçını beklenenden çok daha kolay geçmesi bu maçın da aynı şekilde geçeceği anlamına gelmez. İki takımın yapısı, atırşarı ve eksileri çok farklı. Şu anda Slovenya en iyi basketbol oynayan ekiplerden birisi. Ama bizde öyleyiz. Çok çekişmeli geçmesini beklediğim bir maç. Kerem Tunçeri’nin sakatlığı, her ne kadar gelen raporlar iyi olduğunu söylesede, yine can sıkıcı. Milli takımımızın savunma sertliği ve agresif savunması Kerem ile en uç noktada başlıyor. Slovenya iyi şutörlere sahip ve çok farklı oyunculardan sayı bulabiliyor. Basketbol IQ’ları yüksek, ve pas trafigini etkili ve hızlı bir şekilde yapabiliyorlar. Her ne kadar bu şampiyonada oynadıkları basketbolun beklenenden daha sert olduğunu gördüysek de, bizim başarımız seyiricimizi de arkamıza alarak sertliğimizden geçecektir. Özellikle guardları sertlik dozajı arttıkça oyundan düşebilir. Türkiye’nin maçı kazanmasını bekliyorum ama handikap biraz yüksek.Takımızın Güzel Oyununu kutlar ve tebrik ederiz.

DÜNYA ŞAMPIYONASI: Dünya Şampiyonası Finaller,
Türkiye – Slovenya,
08.09.2010 maç saat 21:00 da başlayacak,
Türkiyenin Maçı Kazanması Çok iyi olacaktır ve bu maçın kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.Türkiye İnşallah Kazanır....

Maç Saatinde Burada Canlı Yayınlancaktır.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa